matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mam zadane na jutro,proszę o rozwiązanie
Łukaszek:
przekątne rombu są równe 24cm,i 10cm. oblicz pole rombu.
15 kwi 22:49
mix:
1
P=
*e*f
2
e= 24 cm f= 10 cm mnożyć to chyba umiesz? ....
15 kwi 22:52
Godzio:
e = 24 f = 10
e*f
P =
2
15 kwi 22:52