matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęga
kepasa:
x
2
=8
√
6
+50 ile jest równe x
15 kwi 18:21
krecik:
(
√
2
+4
√
3
)
2
= 8
√
6
+50} x= ±
√
(
√
2
+4
√
3
)
2
= |
√
2
+4
√
3
|=
√
2
+4
√
3
lub x= −
√
2
−4
√
3
19 gru 21:45