matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie znam tresci tylko wiem ze a^2+1/a2=a+1/2 i że a+1/a=2
żabcia:
nie znam tresci tylko wiem ze a
2
+1/a
2
=a+1/a i że a+1/a=2
14 kwi 19:51
R.W.16l:
już zrobiłem
wczesniej
14 kwi 19:56