matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dzielenie
Guśka:
ile to jest :
1
27 :
= ?
3
14 kwi 19:44
xxx:
tyle samo co 27*3 czyli 81
14 kwi 19:46
Maja:
81
14 kwi 19:47
Berta:
tele samo co 27*3
14 kwi 19:47
R.W.16l:
a
a:b=
b
3
3
3
−1
a
x
=a
x−y
a
2
3
3
=3
4
=81
3
−1
14 kwi 19:48
Guśka:
bardzo dziękuję
14 kwi 19:48