matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj wykres
POMOCY!!!!:
Narysuj wykres f(x)= − ||x|−1|−2
14 kwi 18:24
Maja:
f(x)=x−1−2 x=3 znajdź sobie y
14 kwi 18:34
Maja:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2334.html
14 kwi 18:41
y.z.:
14 kwi 19:10
POMOCY!!!!:
Dziękuję
14 kwi 19:19