matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiązać równanie .
Nika31:
x+1
2x+3
1.
−
=0
x+5
4x+11
2x+1
6x
2.
−
=0
3x−1
5x−1
x+5
2x−7
3.
=
2x−6
3x−9
14 kwi 17:37
Donia :
przeniesc na druga strone i na krzyz
i nie zapomniec o dziedzinie
14 kwi 18:04