matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykresy funkcji trygonometrycznych
Moniczka:
Jak wygląda funkcja y=|sinx|, a jak y=sin|x|
14 kwi 17:12
kamila:
y=|sinx| ujemne wartości y robią się dodatnie x sie nie zmieniaja y=sin|x| inaczej symetria wzgledem osi Y
14 kwi 17:48