matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
Ania:
oblicz sumę wszystkich liczb dwucyfrowych które są podzielne przez 2 lub są podzielne przez 5.
14 kwi 12:02
Jolka:
http://www.interklasa.pl/portal/index/strony?mainSP=subjectpages&mainSRV=matma&methid=30814998&page=article&article_id=340548
14 kwi 12:14