matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż ukłąd równań klamra przed tym ma byc jeszcze y=x^2-4x+3
żabcia:
rozwiąż ukłąd równań klamra przed tym ma byc jeszcze y=x
2
−4x+3 y=2x−6
13 kwi 21:31
Kejt:
y=x
2
−4x+3 y=2x−6 2x−6=x
2
−4x+3 przyrównujesz do 0 i wyliczasz deltę.
13 kwi 21:42