matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
Jogi:
równanie x
2
−7x+12=0 A ma jedno rozwiązanie b nie ma rozwiązań c ma dwa rozwiązania dodatnie d ma dwa rozwiązania różnych znaków
13 kwi 20:32
Godzio:
(x−4)(x−3) = 0 x = 4 v x = 3
13 kwi 20:34