matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę pomóżcie
mimi:
jeżeli log2=0.301 i log3=0.477 to log12 wynosi?
13 kwi 18:53
kiełbasa:
log12=log(2*2*3)=log2+log2+log3=2*0.301+0.477 pozdrawiam. skończ sobie
https://matematykaszkolna.pl/forum/48001.html
13 kwi 18:56