matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PIERWIASTKIEM RÓWNANIA SĄ LICZBY
ANNA:
JAKIE LICZBY SĄ PIERWIASTKIEM RÓWNANIA 3X(X−1)(X−2)=0
12 kwi 22:14
Kasia:
x=1 i x=2
12 kwi 22:16
o l a:
o l a oraz x = 0
14 kwi 17:40