matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy to prawda ?
Andy:
L = 120 stopni a = 6
√
3
czy kąt B = L ? i czy tak jest zawsze ?
12 kwi 21:30
Marcin:
Czytamy i myślimy
https://matematykaszkolna.pl/strona/465.html
12 kwi 21:43
Andy:
to takie buty ... dzięki
12 kwi 21:45