matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dajcieee mysl
soviet:
oblicz pole trojkata ?
11 kwi 23:47
y.z.:
c= 1+49= 50 h
c
2
= 1*49 =? h
c
=
√
49
= 7
1
P=
*c*h
c
2
11 kwi 23:49
purpernikiel:
hmmm ciekawa koncepcja, nie chce byc zlosliwy ale nic nie rozumiem
i to chyba nie jest moja wina
11 kwi 23:56
y.z.:
ΔCAD ~ ΔCDB
1
h
=
h
49
h
2
= 49
11 kwi 23:56
y.z.:
IABI= 1+49= 50 h= 7
1
P=
*IABI*h= ........
2
czy teraz już jasne?
11 kwi 23:58
purpernikiel:
autentycznie dziekuje
12 kwi 00:01
y.z.:
12 kwi 00:01