matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o wytlumaczenie!
Klaudia:
JAK TO ZROBIC? PROSZE O POMOC! : ( Ktory z wykresow funkcji f(x) ma os symetrii? 3 a) f(x)= x b) f(x)=x+1 c) f(x)=x2+4x d) f(x)=(x−2)2+4 e) f(x)=(x−6)(x+2) 1 f) f(x)=( )x 2 Napisz wzor tej osi.
11 kwi 18:26