matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
truskaweczka:
wykaz ze liczba
√
3−2
√
2
−
√
2
jest liczba calkowita
11 kwi 12:18
Godzio:
√
3−
√
2
−
√
2
=
√
(1 −
√
2
)
2
−
√
2
= |1−
√
2
| −
√
2
= −1 +
√
2
−
√
2
= −1
11 kwi 13:06