matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
ola:
oblicz: log
0,5
3
10 kwi 20:53
Marcin:
Ola, Ola ... tutaj nawet Google nie pomoże. Po lewej stronie masz link do −> logarytmy, a tam jest wszystko wyjaśnione ... czytać potem pytać. log
a
b=c → a
c
= b log
1/2
3 → (1/2)
x
= 3
10 kwi 23:03