matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geo.analityczna
oli.:
wyznacz punkty wspolne okregu i prostej o równaniach: (x−3)
2
+(y−5)
2
=4 i x+y=10
10 kwi 20:39
kalafiorowa:
x=10−y podstaw do rownania okregu i wyjdzie
10 kwi 20:41
oli.:
dzieki
10 kwi 20:49