matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc oblicz
władek:
log
√
2
/2 16
10 kwi 16:49
Tomek.Noah:
nie wiem czy dorbze ale...
√
2
log
16=x
2
√
2
(
)
x
=16
2
1
(
√
2
*
)
x
=16
2
(2
1
2
*2
−1
)
x
=2
4
2
−
1
2
x
=2
4
1
−
x=4
2
x=−8
10 kwi 17:47
władek:
pomimo to dzięki za pomoc
10 kwi 19:38