matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wylicz
Alicja:
n+2
2
(n+2)(n+1)
n+2
n+1
=
a jak wyliczyć jak mam
2
10 kwi 14:28
Jack:
n+2
n+1
(n+2)!
(n+1)!(n+2)
=
=
=n+2
(n+2−n−1)!(n+1)!
(n+1)!
10 kwi 14:42