zad maturalne
Karola: zadanie maturalne: Liczba 4√5 * 6√5 jets rowna liczbie
9 kwi 16:25
niepewniak: jesli jestes w klasie maturalnej i nie umiesz tego rozwiazac to olej ta mature bo i tak nie
zdasz
9 kwi 16:55
Dziaku: 4*6 * 5 = ?
9 kwi 16:56
Karola: moze Ty nie zdasz

a jak masz takie komenty walic to nara!
9 kwi 16:58
Karola: a odpowiedzi sa inne cwaniaku!
9 kwi 16:59
R.W.16l: popieram niepewniaka i Karolę równocześnie
1. To nie jest poziom maturalny, by tego nie wiedzieć
2. Nie trzeba od razu tak mówić, że ktoś nie zda − można to przemilczeć,
nawet jak ktoś jest kompletnym idiotą, to nie mówi mu się to na forach, głównie na publicznych
forach,
9 kwi 17:00
R.W.16l: 4*6*√5*5=24*5=120
I nie wyjdzie inaczej NIJAK, chyba że źle przepisałaś
9 kwi 17:01
Karola: ale kurde

tu sa inne odpowiedzi ja zle przepisałam

jest mała 4 i mala 6
i odp sa takie a) 24 male pierw 5
b) 10male i pierw 5
c) 12male pierw 5
d) male 5 pod pierw i jeszce do 12 potegi
to sie mnozy dodaje czy co te male ?
9 kwi 17:04
Godzio: To mnie rozbawiło "nawet jak ktoś jest kompletnym idiotą"
9 kwi 17:05
Karola: zle przepisalam no

/ jaaa
9 kwi 17:05
R.W.16l: aha, czyli
4√5*
6√5
tak?
9 kwi 17:06
Karola: oo wlasnie
9 kwi 17:07
R.W.16l: Dzięki Godzio
9 kwi 17:07
asia: heh...R.W.16l taktem nie grzeszy
9 kwi 17:08
Karola: ale smieszne no
9 kwi 17:08
R.W.16l: to będzie p10{5}
9 kwi 17:10
R.W.16l: Ale nie miałem na myśli Karoli
9 kwi 17:11
Karola: a Ciebie niepewniak zaskocze bo na 5 matur mam 3 zdane
9 kwi 17:11
Karola: aha ja zapomnialam ze to sie dodaje i dzieki .
9 kwi 17:12
R.W.16l: tylko? huh, ale szok
9 kwi 17:12
Karola: no tylko...
9 kwi 17:14
R.W.16l: ja tam się nie znam bo jak wskazuje nick to mam 16 lat

nrq
9 kwi 17:14
Karola: heh to gratulacje
9 kwi 17:15
niepewniak: Karola Wybacz za moje zachowanie −ale wg mnie przychodzic z takimi zadaniami na forum to jest
przegiecie i strata czasu dla innych. Ponadto sa to zadania dla szkoly gimnazjum.
Sory za ten koment − i mam nadzieje ze wezmiesz sie do nauki

Sam nie jestem geniuszem i w klasie tez innym tłumacze, ale jak przychodzą to z zadaniami
raczej na minimalnym poziomie −to i tak ich gnoje.
Polecam ci przeczytac wszystkie dzialy jakie tu sa na matematyka.pisz.pl
naprawde mozna z tad sporo wyniesc
9 kwi 20:43
Pat i Kot: Patrzę, że ktoś zasadami ortografii nie grzeszy
9 kwi 21:58
Karola: heheh ok...
10 kwi 10:22
R.W.16l: niepewniak... co z Ciebie wyrośnie
wystarczało samo przepraszam jeśli NAPRAWDĘ żałujesz
10 kwi 12:00
Karola: heh...
10 kwi 12:55
eloood: oj i zle to było... poprawny wynik to
p12{5}5
11 kwi 13:54
eloood: mała 12 √55
11 kwi 13:55