matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole koła opisanego na trójkącie prostokątnym o przyprostokątnych a= 3cm b= 4cm
Karola:
Pole koła opisanego na trójkącie prostokątnym o przyprostokątnych a= 3cm b= 4cm jest równe a) 7 pi b) 10 pi c) 100 pi d) 25 pi
9 kwi 15:43