matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy fynkcja liniwoa sprawdzian :(
basss2:
wyznacz a wiedzac ze proaste sa y=(a+3)x−4 i y=(5−a)x+1 sa równoległe y=ax+1 i 7x−2 sa prostopadłe \ 2
8 kwi 19:55
maria:
a+3=5−a 2a=2 a=1 a=−
1
7
8 kwi 21:33