matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równania. pliss
Nika31:
3x+4
x+8
1.)
=
x+2
x+5
3x−1
x
2.)
−
=0
5−x
x−2
8 kwi 17:02
Nika31:
rozwiąż równania
3x+4
x+8
1.)
=
x+2
x+5
3x−1
x
2.)
−
=0
5−x
x−2
8 kwi 19:18
Jack:
dziedzina i mnożenie na krzyż.
8 kwi 19:18