matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa
kasieńka:):
Wykres funkcji kwadratowej f(x)=(x−3)
2
−2 NIE MA punktów wspólnych z prostą o równaniu a. y=−3 b. y=−1 c. y=1 d. y=3 Jeśli mogę prosić to proszę o wytłumaczenie co i jak
Bo u mnie z jażeniem czasem cięzko
7 kwi 22:30
Eta:
podaj teraz poprawną odp
7 kwi 22:41
kasieńka:):
Poprawna odp to A
dziękuję bardzo
7 kwi 23:10