matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ss
ula:
okrag o równaniu (x+4)
2
+ (y+3)
2
=9 ma dwa punkty wspólne z prosta o równaniu
? A) y=−6 B) y =−5 jak to zrobić
7 kwi 21:01
ula:
pomocy
7 kwi 21:06
Typek:
narysuj sobie ten okrąg i obie proste i sprawdź
7 kwi 21:07