Rozwiąż nierówność
johanxyz: Rozwiąż równanie: −x3−3x2+4x=0
7 kwi 19:04
Julek: x przed nawias i lecisz z trójmianem kwadratowym
7 kwi 19:09
johanxyz: a można dokładniej?
7 kwi 19:25
kropka: x(−x2−3x+4)=0
x=0 v x= −x2−3x+4=0 liczysz deltę i jesli nie jest ujemna to obliczasz x1 i x2
7 kwi 19:31
lol: jak sie daje kwadraty z liczby
7 kwi 19:33
lol: np 2 do kwadratu
7 kwi 19:33
kropka: tutaj obok masz
7 kwi 19:34
lol: rozwiązesz moje zadanie
7 kwi 19:35
lol: thx
7 kwi 19:36
lol: Pliss potrzebuje
7 kwi 19:36