matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czworokąty
freanch:
Bok kwadratu ABCD ma długość 1. Oblicz pole i obwód kwadratu EFGH. a:
7 kwi 18:31
freanch:
kurde
7 kwi 18:31
noja:
a może oznaczenia narysujesz jak chcesz pomocy ?
7 kwi 18:52
Godzio:
1
a =
d
2
√
2
a =
2
P = a
2
= ... L = 4a = ...
7 kwi 19:01