matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje liniowe
Asia :
proszę o sprawdzenie cy idę dobrze
Oblicz współczynnik a podanej funkcji, wiedząc że miejsce zerowe jest równe 2 y=ax+1 0=a*2+1 2a=−1/2 a=−0,5 czy tak to leci jeśli inaczej to proszę rozpisać
7 kwi 17:58
aga:
dobrze
7 kwi 18:01
Asia :
dzięki aga
7 kwi 18:20
Asia :
dzięki aga
7 kwi 18:20