matematykaszkolna.pl
Śmieszne pytanie :P Humanista: Głupie pytanie.. Ale umie ktoś tutaj język hiszpański? Potrzeba mi przrtłumaczyć tekst a nie bardzo mi to wychodzi. Napisalem go po angielsku, bo wyslalem go rowniez do pewnego anglika, uczacego sie hiszpanskiego. Jak ktos umie to prosze o pomoc..emotka My favourite kind of sport is Martial Arts. It is kind of sport where we are learning how to fight. My favourite kind of Martial Arts is Krav Maga, it cames from Izrael, and it depends on human move. I lean in this sport how to win fight in simple moves. Also I like skiing, and snowboarding. I skiing in Alps Mountains, usually in Italy or Austria. It gives to me much of adrenaline when I go down very fast. Sometimes I can have the speed of 70 km/h. Also I love cycling too. It is the best sport! I make about 2000 km durring holidays. Sometimes I cycling with Piter or my sister. Sometimes I go to mountains on a bike, and make "Downhill". I thing That sport is very important thing in our life. We have a good health with it!
7 kwi 16:49
humanista: plx..
7 kwi 17:19
zet: Mi clase favorita de deporte artes marciales. Es una especie de deporte en el que estamos aprendiendo cómo lucha. Mi clase favorita de Artes Marciales es Krav Maga, que llegaron de Izrael, y depende de mover humanos. Me apoyo en este deporte como ganar una pelea en movimientos simples. También me gusta el esquí, y snowboard. Yo esquiar en las montañas Alpes, por lo general en Italia o Austria. Se da a mí la mayor parte de adrenalina cuando voy hacia abajo muy rápido. A veces puedo tener la velocidad de 70 km / h. También me encanta en bicicleta también. Es el mejor deporte! Hago unos 2000 km durante los días festivos. A veces me ciclismo Piter o con mi hermana. A veces voy a las montañas en bicicleta, y hacer "Cuesta abajo". Yo lo Que el deporte es algo muy importante en nuestra vida. Tenemos un buen estado de salud con él! na 100%nie jestem pewien czy oto chodzi po hiszpańsku
7 kwi 17:34
Polka: matematyka.pisz.pl rozszerza działalność
7 kwi 17:43
rademenes: moim ulubionym rodzajem sportu sa ekstremalne sztuki walki(martial arts).jest to rodzaj sportu gdzie uczymy sie jak walczyc. moim ulubionym rodzajem martial arts jest krav maga, pochodzaca z izraela i zalezy od ludzkiego ruchu/poruszania. [skupiłem sie w tym sporcie na tym]? jak wygrac walke poprzez proste ruchy. rowniez lubie jezdzic na nartach i snowboardzie. jezdze na nartach w alpach, przewaznie we wloszech lub austrii. to daje mi duzo adrenaliny kiedy zjezdzam na dol bardzo szybko. czasami moge sie rozpedzic do 70km/h. takze ulwielbiam jezdzic na roweze. to najlepszy sport! robie okolo 2000km podczas wakacji. czasami jezdze z piterem albo moja siostra. czasami jade w gory rowerem, i zjezdzam na dol.sadze ze sport jest bardzo wazna sprawa w naszym zyciu. [mamy dobre zdrowie dzieki niemu]? mniej wiecej emotka
7 kwi 17:58
rademenes: hahaha trzeba na hiszpanski haha
7 kwi 17:59