matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc bo sie pogubiłem
Tomaszek:
Dla jakiego a proste y=a
2
x+2 i y=(a+2)x−7 są Równoległe
7 kwi 16:32
kalafiorowa:
dwie proste sa rownolegle kiedy a
1
=a
2
w twoim przypadku: a
2
=a+2
7 kwi 16:37