matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funcja
Johanna2188:
narysuj wykres funkcji y=|x−2|−1
7 kwi 12:42
driver:
y=Ix−2I→kol. czerw. y=Ix−2I−1 →kol. nieb. y=x−2 ←przerywana linia
7 kwi 21:22
lol:
DOKLADNIE TAK
7 kwi 21:27