matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Anusiak:
wyrażenie 2
√
50
− 4
√
8
zapisane w postaci jednej potęgi wynosi?
7 kwi 12:03
Johanna2188:
2
√
50
−4
√
8
=10
√
2
−8
√
2
=2
√
2
7 kwi 13:37
Johanna2188:
mam nadzieje ze bedzie dobrze
7 kwi 13:38
Jack:
2
√
2
=2
...
7 kwi 14:59