matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Anusiak:
Liczba
3
√
3
*
6
√
3
jest równa?
7 kwi 11:37
WiolaK:
3
√
3
*
6
√
3
= 3
1
3
* 3
1
6
= 3
1
3
+
1
6
= 3
2
6
+
1
6
= 3
3
6
= 3
1
2
=
√
3
7 kwi 11:49