matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logaRYTMY xD
RobCio:
oblicz: log25
4
+ log4
4
. umiem tylko do tego momentu: log(25
4
* 4
4
) = .....
7 kwi 11:17
WiolaK:
log 25
4
+ log 4
4
= log(25
4
* 4
4
) = log 100
4
= log (10
2
)
4
= log 10
8
= 8
7 kwi 12:17