matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
aniaxx:
Pole kwadratu wpisanego w okrag o promieniu 4cm jest rowne,,
?
6 kwi 18:56
M:
25 kwi 09:29
Miś Uszaty:
|AO|=R=4 |AC|=d=2*|AO|=2*4=8
|AC|
2
P
□
=
2
8
2
P
□
=
=32cm
2
2
25 kwi 10:33