matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zagadken
lol:
przekatna szescianu ma 12 cm . ile ma krawedz tego szescianu?
6 kwi 17:43
Eta:
d= a
√
3
12
12
√
3
ap{3]= 12 => a=
=
= 4
√
3
√
3
3
6 kwi 18:09
Eta:
poprawiam zapis: a
√
3
=12 => .....
6 kwi 18:09