matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
debica4:
Morze mi z tym ktoś pomóc? Oblicz: (2cos30stopni + tg60stopni)
2
- (4sin45stopni + ctg45stopni)
2
3 gru 18:25
Basia:
cos30=
√
3
/2 tg60=
√
3
sin45=
√
2
/2 ctg45=1 podstaw i wykonaj obliczenia
4 gru 10:57