matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
14
???:
wyrazenia sinα−sinαcos
2
α ile jest rowne?
4 kwi 15:17
Tomek.Noah:
sinα−sinαcos
2
α=sinα(1−cos
2
α)=sinα*sin
2
α=...
4 kwi 15:44
Kaś:
=sinα*(1−sinα)=...
4 kwi 19:57