matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
14
???:
sprawdz czy punkt A=(3,2) nalezy do prostej x−3y+3=0
4 kwi 15:02
Tomek.Noah:
A(x=3,y=2) podstaw te wartosci do wzoru jesli wyjdzie ci ze L=P to nalezy jezeli nie to nie nalezy
4 kwi 15:04