matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
irena:
27(1/3)
x
-4*3
1
-
x
-45=0
3 gru 17:09
Mycha:
27/3
x
-4*3/3
x
-45=0 27*3
-x
-4*3*3
-x
-45=0 3
-x
=t 27t-12t=45 15t=45 t=3 3
-x
=3 -x=1 x=-1
3 gru 17:38
irena:
dziekuje bardzo
3 gru 17:57