ostroslup
noss: krawedz boczna ostroslupa prawidlowego trojkatnego ma dl=12√3 i tworzy z wysokoscia
ostroslupa kat miary 45stopni. Oblicz objetosc i pole pow calkowitej
3 kwi 21:14
kalafiorowa:
podobne do poprzedniego. Potrafisz sam/a, uwierz
3 kwi 21:18
noss: wlasnie ze nie potrafie dla mnie matma to kosmos
3 kwi 21:31
nossek: krawedz boczna ostroslupa prawidlowego trojkatnego ma dl=12√3 i tworzy z wysokoscia ostroslupa
kat miary 45stopni. Oblicz objetosc i pole pow calkowitej
4 kwi 08:59
nossek: krawedz boczna ostroslupa prawidlowego trojkatnego ma dl=12√3 i tworzy z wysokoscia ostroslupa
kat miary 45stopni. Oblicz objetosc i pole pow calkowitej
4 kwi 09:01