matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
29
Karolina:
Wykaż Ze trójkąt o wierzchołkach A=(1,2), B=(−2,−4), C=(4, −7) jest trojkatem prostokatnym
3 kwi 13:12
maturzysta:
wzor na odcinek i twierdzenie pitagorasa jezeli L=P to bedzie si
3 kwi 13:14