matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
15
Karolina:
Nie istnieje kąt α, taki że : a) tgα+
8
7
7
b) sinα=
8
8
c) sinα=
7
7
d) tgα=
8
3 kwi 10:53
Karolina:
8
a) tgα=
7
3 kwi 10:53
Jack:
sinα∊<−1,1>
3 kwi 10:53