matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xsd
marta:
punkt P nalezy do odcinka AB o dł 14 i AP :AB=3:% wobec tego odcinek PB ma dł
2 kwi 21:13
marta:
− 3 :5 tam jest
2 kwi 21:15
Godzio:
y
3
=
14
5
y = ... 14 − y = x x = ...
2 kwi 21:20
marta:
dziekuje
2 kwi 21:34