Madzia: poszukuję świetnej matematyczki o nicku "MIKI" Bardzo proszę o pomoc Jest może obecna
2 gru 21:58
Miki:
Wszyscy tu sa świetni

Madziu


o co chodzi pytaj ?
2 gru 22:02
Madzia: o zadanko kochana
2 gru 22:04
Madzia: a) (x - 1)(x + 1)
b) (2 + a)(2 - a)
c) 3t - 5)(3t + 5)
d) (10 - 4y)(10 + 4y)
óżnica kwadratów wyrażeń algebraicznych
2 gru 22:05
Madzia: chcialabym sie dowiedziec jak to sie liczy

I jak sie rozwiazuje rownania

Jak nie masz dziś czasu to OK może być jutro
2 gru 22:06
Miki: Juz Ci napisałam

i zadałam dodatkowe

napisz co wyszło

ok czekam
2 gru 22:12
Madzia: 2x2-9
2 gru 22:17
Madzia: tak

nie wiem nie umiem ani tego (chociaz to troche jaze) ani rownan
2 gru 22:18
tangooo: a) x*x+x*1-1*x-1*1=x2+x-x-1=x2-1
2 gru 22:31
tangooo: lub =x2 - 12= x2-1
2 gru 22:33
tangooo: b) = 2*2-2*a+a*2-a*a=4-2a+2a-a2
lub=22-a2=4-a2
2 gru 22:35