xyz: 260 * 440 jest równe 450 jak to rozpisać ze wlasnie to tak jest?
1 kwi 16:15
xyz: 260 440 450
1 kwi 16:16
tim: Problem jest, że tak nie jest.
1 kwi 16:20
xyz: sorka 220 źle spojrzałem
1 kwi 16:21
xyz: 220
1 kwi 16:22
xyz: 220 * 440 i to jest 450 jak to rozpisać?
1 kwi 16:22
R.W.16l: 2
60*4
40=2
60*(2
2)
40=2
60*2
80=2
140=2
139*2=4
139
tak? za pierwszym razem liczyłem to mi wyszło 4
70
1 kwi 16:22
R.W.16l: ahh
kurde i od nowa
2
20*4
40=2
20*(2
2)
40=2
20*2
80=2
100=2
99*2=4
99
tak? za pierwszym razem liczyłem to mi wyszło 4
50
1 kwi 16:24
Godzio:
2
20 * 4
40 = 4
10 * 4
40 = 4
50 może tak

?
1 kwi 16:25
R.W.16l: zaraz nie jestem pewien co do tego 2100=299*2=499
a może tak? 2100=450
w8
jeżeli 450 to będzie 22)50=2100
tja
... 2100=450
1 kwi 16:26
tim: =299*2=499 O.O
1 kwi 16:26
R.W.16l: aaa nie fakt, nie wiem czemu kojarzyłem to z
2*6,02
23=12,04
23 a nie z 2*6,02*10
23=12,04*10
23
1 kwi 16:28
Godzio:
1 kwi 16:30
R.W.16l: ej dobra, robiłem gorsze błędy, więc przestańcie z tymi oczyma
1 kwi 16:32