matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działania na pierwiastkach
!!!!rybcia!!!!!!!!!!!:
√
3
+1
1−
√
3
= ?
1 kwi 14:20
matthew:
2
√
3
1+
√
3
√
3
+ 3 +
√
3
+ 1
*
=
=
1−
√
3
1+
√
3
1−3
4 +2
√
3
=
= − 2 −
√
3
−2
1 kwi 14:25
matthew:
√
3
+ 1
sorki.... na początku
* .....
1−
√
3
1 kwi 14:26