matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy:oblicz x
Aaaa:
log
x
2
√
2
=2
31 mar 16:26
Godzio:
x
2
= 2
√
2
x =
√
2
*
4
√
2
= 2
3/4
31 mar 16:31
macias:
x
2
= 2
√
2
x
2
=
√
8
x
2
= 8
(
1
2
) x = (8
(
1
2
))
(
1
2
) = (
√
8
)
(
1
2
) x = 8
(
1
4
) =
4
√
8
31 mar 16:35