matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ppp
ppp:
log
7
2 − log
7
92 =
31 mar 14:03
ppp:
sorrki log
2
2 − log
7
98
31 mar 14:05
Nikka:
a nie log
7
2 ?
31 mar 14:07
Godzio:
napewno log
7
2
bo bedzie 1/49
31 mar 14:08
ppp:
noo log
7
2 − log
7
98
..
31 mar 14:08
Nikka:
2
1
log
7
(
) = log
7
(
) − log
7
7
−2
= −2
98
49
31 mar 14:11
Godzio:
2
1
1
= log
7
= log
7
= −2 bo 7
−2
=
98
49
49
31 mar 14:12
ppp:
dzięki
31 mar 14:13